Helsingin aikuisopiston kurssitarjonta

Helsingin aikuisopiston kurssitarjonta on perinteisesti ollut hyvin monipuolinen. Se ulottuu Avoimen yliopiston opinnoista aina opiston erikoisiin eli esimerkiksi astrologiaan saakka.

Leijonanosan opiston kurssitarjonnasta muodostavat kielet: Niitä on opiston ohjelmassa nytkin 15. Joukkoon mahtuvat muun muassa suuret maailmankielet arabia, englanti, espanja, kiina, ranska ja venäjä. Mutta joukosta löytyy lisäksi sellaisia vähemmän puhuttuja kieliä kuten hollanti ja viro. Kielikurssiemme ryhmät ovat usein pieniä, joten saat tehokasta opetusta!

Toinen hyvin suurin aineryhmä opiston kurssitarjonnassa ovat taide- ja taitoaineet. Opisto järjestää kuvataiteen perusopetusta, mikä on tarkoitettu aloittaville kuvataiteen opiskelijoille. Myös muuta kuvataiteen opetusta on tarjolla runsain mitoin: Repertuaarista löytyy muun muassa taidegrafiikan, öljyvärimaalauksen, piirustuksen ja akvarellimaalauksen opetusta. Myös sisustussuunnittelu, kalligrafia, ikebana ja käden taidot vetävät runsaasti opiskelijoita.  Eikä pidä unohtaa musiikkiakaan: Löytyy pianonsoiton ja klassisen laulun opetusta. Opiston yhteydessä toimii kaksi kuoroa ja Töölö Brass -puhallinorkesteri.

Yhteiskunnallisia ja käyttäytymistieteellisiä aihealueita opistossa opiskellaan myös paljon. Niihin kuuluvat esimerkiksi yleisöluennot, yrittäjyys, ihmissuhteet, itsetuntemus, elämäntaito sekä ilmaisu- ja viestintätaidot. Logoterapiaa, NLP:tä ja vakuuttavaa esiintymistä!

Erittäin suuri ryhmä opiston kurssitarjonnassa ovat liikunta- ja tanssikurssit. Niitä järjestetään paitsi opiston tiloissa Töölöntullinkadulla myös opiston hankkimissa tiloissa eri puolilla kantakaupunkia sekä opiston yhteistyökumppanien tiloissa. Pilates, chi kung, capoeira, jooga tai monet muut - mikä ettei!

Tietotekniikka ja yritystalous, veneily sekä terveys ja kauneus ovat jo mainittujen lisäksi aihealueita, joista opisto järjestää suosittuja kursseja. Voit hankkia itsellesi vaikkapa Kansainvälisen Huviveneen Kuljettajan Pätevyyskirjan käytyäsi opiston kurssit! Tai mikset syventäisi taitojasi kuvankäsittelyssä ja digikuvauksessa! Tai itsesi stailaamisessa!

Mainita pitää myös, että Helsingin aikuisopisto on järjestänyt räätälöityä koulutusta yrityksille ja muille yhteisöille jo pitkään. Rekisterissämme on tätä nykyä jo 184 tyytyväistä yhteisöasiakasta kansainvälisistä suuryrityksistä ja ministeriöistä alkaen.

Helsingin aikuisopisto  |  Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki  |  (09) 41 500 300  |  toimisto(at)helao.fi